Uusien vaihtojen aika näkyy olevan nyt. Nyt laitan ilmoittautumisen Salaiseen tilkkuystävään. Joulukalenterivaihdon ilmoittautuminen tulee myöhemmin ja on toivottu vielä yhden paketin jouluvaihtoa, eli semmoinenkin sitten vielä tässä ennen joulua :)

****************************************************************************

Salainen tilkkuystävä pyörähtää taas käyntiin :) Jos haluat mukaan niin lukaise alla olevat "ohjeet" ja lähetä minulle sähköpostilla vastaukset kysymyksiin.

Salaisen vaihdon ideana on lähettää ystävälle yllätyspaketti. "Salainen" tarkoittaa tässä sitä että sinun pitää koettaa pysyä salaisena vaihdon loppuun asti, joten paketteihin ei laiteta lähettäjän nimeä. Tämä on tilkkuilijoiden vaihto, eli paketeista paljastuu vaikkapa ompelutarvikkeita, kankaita, kirjoja, neuloja ja muita tilkkuilijalle tarpeellisia tavaroita. Ilmoittautumislomakkeen vastausten perusteella sinun pitää koettaa päätellä mikä ilahduttaisi ystävääsi. Sinun ei ole pakko ommella itse mitään tässä vaihdossa, mutta toki paketteihin saa laittaa itsetehtyjäkin juttuja.

*Salainen tilkkuystävä-vaihto on ajalla 1.10 - 24.12.

*Joka kerta kun muistat salaista ystävääsi jotenkin, niin ilmoita siitä minulle. Samoin joka kerta kun vastaanotat salaiselta ystävältäsi jotain. Näin kirjanpito pysyy kurissa, ja emäntä myös huomaa jos joku laiminlyö ystäväänsä.

*Vaihdon aikana käytettävä summa on 60€ (+ pakettien postikulut). Eli yhdessä kuukaudessa yllätyksiin käytetään suunnilleen 20€. Yllätyksien arvo saa vaihdella kuukausien aikana, kunhan kokonais summa on käytetty vaihdon loppuun mennessä.

*Ystävän toiveita ja mahdollisia allergioita pyritään huomioimaan tietenkin mahdollisuuksien mukaan.

*Paketeissa lähetetään tilkkuiluun liittyviä yllätyksiä. Mikäli haluat lähettää paketeissa jotakin muutakin (esim. karkkia, muita käsityötavaroita,kynttilöitä, koristeita), niin se tulee sitten sovitun summan lisäksi. Eli sovittu summa (20e/kuukausi) koskee tilkkuiluun liittyviä tavaroita.

*Sinun pitää lähettää vähintään 3 lähetystä ystävällesi. Eli joka kuukausi pitää lähettää ainakin yksi yllätys. Toki saa lähettää yllätyksiä useamminkin :)

 

Salaiseen tilkkuystävään pääset mukaan kopioimalla alla olevat kysymykset ja lähettämällä vastauksesi sähköpostilla minulle [email protected]

Samat kysymykseet löytyvät myöskin tuosta sivulta ilmoittautumislomakkeen kohdalta.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 29.9.

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nimi:

Postiosoite:

Sähköposti:

Blogin/kotisivun osoite:

Kuinka kauan olet harrastanut tilkkutöitä?

Mitkä ovat lempivärisi?

Millaisia tilkkutöitä tykkäät tehdä? (seinävaatteita, peittoja, kasseja, pannulappuja jne.)

Tykkäätkö käsin ompelemisesta vai huruutteletko kaiken mielellään ompelukoneella?

Harrastatko muita käsitöitä kuin tilkkuilua?

Käytätkö tilkkutöihin nappeja, nauhoja, pitsejä tai muita koristuksia?

Suunnitteletko tilkkutyösi mielellään itse vai otatko mielellään mallia jostakin ohjeesta?

Oletko allerginen jollekkin syötävälle? (tähän voi luetella myöskin jos inhoaa jotain karkkia ylikaiken, tähän kohtaan voit kirjoittaa myöskin jos olet allerginen jollekkin ompeluun liittyvälle materiaalille)

Mikä on mieluisin vuodenaika?

Pidätkö joulusta, vai onko se sinulle vain päivä muiden joukossa?

Keräätkö jotain erityistä?

Mitä et missään nimessä haluaisi saada salaiselta ystävältäsi?

Terveisiä ystävällesi: (Tähän voit kirjoittaa ihan mitä vain haluat ystäväsi sinusta tietävän. Mitä enemmän annat tietoja mieltymyksistäsi, sitä todennäköisemmin saat mieluisia paketteja.)