Nyt sen aika on :)

Laitan nyt ilmoittautumisen auki Salaiseen tilkkuystävä 2008-vaihtoon. Ilmoittautumiset viimeistään 28.2.2008. Koetan jakaa parit sitten pikaisesti ja vaihtokausi on tällä kertaa 1.3.2008 - 30.4.2008.

Pikaisesti kertausta uusille osallistujille:

*Paketti lähetetään salaisena, eli ei kirjoiteta omaa nimeä lähettäjäksi paketteihin, eikä myöskään saa lähettää sähköpostia omasta osoitteestaan (mikäli nimi tulee näkyville vastaanottajalle). Toki itselle tulleisiin sähköposteihin saa vastata omalla nimellä :)

*Sovitun aikarajan sisällä sinun pitää lähettää ystävällesi tilkkuaiheisia paketteja. Voit lähettää kankaita, ompelutarvikkeita, uusia ideoita, lehtiä, kirjoja tai mitä keksitkin. Sovittu summa pitää käyttää tilkkuiluaiheisiin asioihin ja sen lisäksi jos haluat lähettää vaikka jotain karkkia niin se on sitten "ylimääräistä". Eli et voi lähettää vain 50euron edestä suklaata :)

*Yllätyksien on tarkoitus ilahduttaa ystävääsi. Lue huolellisesti saamasi tiedot ystävästä, kurkkaa blogiin jos semmoinen on ystävällä ja koeta miettiä mahdollisemman mieluisia yllätyksiä. Lomakkeessa saa esittää toiveita, mutta se ei missään nimessä tarkoita sitä että sinun pitäisi juuri niitä tavaroita etsiä ja ostaa ystävällesi.

*Jokaisesta lähetetystä ja saadusta paketista pitää ilmoittaa minulle, jotta huomataan jos joku paketti eksyy postissa.

*Vaihtoaika 1.3.2008 - 30.4.2008

*Vaihdon aikana käytettävä summa on 50€ tai 80€ (+postikulut). Ilmoita valittu summa ilmoittautumislomakkeen lopussa.

Viime vaihdon jälkeen saitte esittää toiveita ja mm. vaihdettavien lahjojen arvosta oli puhetta. Tällä kertaa on mahdollisuus valita kahdesta ryhmästä. Mikäli kalliimpaan ryhmään ei ole montaa osallistujaa niin sitten kaikki siirtyvät samaan ryhmään (siihen "halvempaan"). 

Oikean reunan valikosta löytyy ILMOITTAUTUMISLOMAKE -08, sen kun kopioit sähköpostiisi ja vastailet kysymyksiin. Sen jälkeen lähetät vastaukset osoitteeseen [email protected]. Lähetän viestin kun olen vastaanottanut ilmoittautumisen. Eli jos viestiä ei ala kuulua niin kysäise asiaa :)

###

Jos nyt siellä mietit että et millään jaksa osallistua pitempiaikaiseen vaihtoon, niin ei hätää :) Laitan lähipäivinä ilmoittautumisen myöskin kertaluontoiseen vaihtoon jossa lähetetään paketti jonkun värin perusteella. Jokainen tietenkin saa valita värin itse :)  

************Lisäystä 21.2

Blogittomuus ei toki ole este vaihtoon osallistumiselle. Yllätyksistä olisi kiva nähdä kuvia, mutta eivät toki ole pakollisia. Minulle voi halutessa lähettää kuvia paketeista sähköpostiin ja voin laittaa ne näytille sitten tänne.

Jokainen saa itse päättää kuinka monta lähetystä lähettää ystävälleen. Mikäli valitsee lähettävänsä vain yhden ison paketin vaihdon lopussa, niin toivoisin että kuitenkin muistaisi ystäväänsä jotenkin muuten vaihtoaikana. Vaikkapa sitten postikortilla tai kirjelähetyksillä. Toki kaikista on varmaankin kivaa saada usein postia ;)