Mukavaa maaliskuuta tilkkuilijat.

Kun nyt alkuvuoden olen pitänyt "lomaa" vaihdoista niin ajattelin laittaa vaihdon pystyyn. Pääsiäinen lähestyy, joten otetaan teemaksi tällä kertaa Pääsiäinen ja kevät.

Lähetetään yksi paketti joka sisältää:

*Kangasta metrin verran, vähintään kahta keväistä kangasta. Vaikkapa siis kaksi kangaspalaa joiden koko on 50cm x 100cm. (Toki kankaat saavat olla muunkin kokoisia palasia)

*Jotain itsetehtyä. Tähän voi näperrellä vaikkapa jonkun pääsiäiskoristeen tai ommella jotain pientä. Ei tarvitse siis ruveta torkkupeittoa tekemään, pieni työ riittää :)

*Jotain syötävää

*Lisäksi saat laittaa pakettiin lisää kankaita, ompelutarvikkeita tai mitä itse haluatkin. Kunhan koitetaan pysytellä sovitussa summassa.

Paketin arvo suunnilleen 20e, itsetehdylle asialle ei lasketa rahallista arvoa tässä vaihdossa ja postikulut tulevat summan lisäksi.

Ilmoittautuminen viimeistään 13.3.2009 sähköpostilla osoitteeseen [email protected]

Paketti postitetaan viimeistään 31.3.2009.

Ilmoittautumisen yhteydessä kerro
*Nimesi
*Postiosoitteesi
*Sähköpostiosoite
*Blogin osoite (jos on)

*Toiveita kankaiden suhteen
*Oletko allerginen jollekkin syötävälle
*Muita terveisiä ystävälle

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sen lisäksi että lähetät ystävällesi paketin, sinun pitää myöskin ommella kankainen pussukka/kynäkotelo tai pieni kassi. Kynäkotelo tai kassi lähetetään eri osoitteeseen kuin varsinainen vaihtopaketti. Kynäkotelot/kassit menevät ilahduttamaan lapsia rajan takana Venla-Avun kautta.
Kynäkoteloon laitetaan mahdollisuuksien mukaan värikyniä tai muita piirrustusvälineitä. Kassiin voi laittaa vaikkapa pikkuisen ompelutarvikkeita jos haluaa. Näiden ompeluksien ei tarvitse olla valmiina pääsiäiseen mennessä, niitä voi toimittaa perille aivan oman aikataulun mukaan. Toki olisi kiva nähdä sitten kuvia valmistuneista töistä :) Osoitteet lähetän sitten vaihtoviestin yhteydessä.