Blogeissa vilisee jo joulukalenteri-vaihtoja ja pitäähän meillä tilkkuilijoillakin olla oma :) Sääntöjä en ole vielä naputellut valmiiksi. Lyhykäisyydessään säännöt ovat jotain tämmöistä:

* 24 pientä pakettia/pussukkaa/laatikkoa/kirjekuorta lähetetään ystävälle. Kaikki yllätykset lähetetään kerralla, tai jos lähettelee pienimmissä erissä niin kaikki pitää olla perillä ennen marraskuun loppua.

* Yllätyksien arvoksi yhteensä suunnilleen 20€, jos erisummalla haluaa olla mukana niin sitten edellyttää sitä että saa parin joka haluaa myöskin olla samalla summalla mukana.

* Aiheeltaan yllätykset siis pitää liittyä käsitöihin, toki muutakin saa laittaa ystävän mieltymyksien mukaan ja esim. karkkia.

Naputtelen säännöt heti kunhan toivun käsivaivoista. Jos joku haluaa olla mukana niin voi lähettää minulle sähköpostia tai jättää viestin kommentteihin. Kunhan kirjoitan säännöt valmiiksi niin ilmoittautuneet saavat vielä perua osallistumisensa, jos siis joku säännöissä ei sitten miellytä.

Kiinnostuksesta saa nyt ilmoitella ja esittää toiveita säännöistä :)

****** Nyt on lisätty tuohon reunaan "Sivut"-tekstin alle JOULUKALENTERIN SÄÄNNÖT, joten käykääpäs lukaisemassa. *********