Tällä viikolla on melkeinpä viimeiset päivät kun ensimmäinen paketti pitäisi lähettää tilkkuystävälle. Tämä muistutus ei tietenkään koske niitä jotka ovat lähettäneet postia ystävälle jo elokuussa tai syyskuun alussa :)

Katjaliinin puuhat-blogissa on esitelty saapunutta postia.

*** Keskiviikko ***

Päivi on saanut paketin.

"SUURI kiitos ihanasta paketista, jonka eilen löysin postilaatikosta! Paketista löytyi kivoja sinisiä kankaita, mutta parasta olivat kirjontakuvat, joista ensimmäistä ompelin jo heti. En olisi illalla malttanut mennä nukkumaan..."

914429.jpg

Marianne on saanut taas ihanan paketin, blogissa juttua siitä.

Maarit on saanut kortin. Ja toisenkin kortin :)

Salme on saanut paketin tänään.

"Auringonkukkakassiin oli pakattu paljon aarteita. Ihania jouluaiheisia kankaita, nauhoja, nappeja ja pieniä kulkusia, tytön malleja. Kortissa lukee: Tulkoon päivästäsi iloinen ja hyvä. Valoisaan luomiseen siitä saa jyvän.
Kaikki tavarat ovat oikein mieluisia ja kauniita. Passaavat sopivasti ompeluhommiini ja saihan tässä taas paljon uusia ideoita mihin käyttää uusia kankaita. Kiitos oikein paljon ystävälleni!"
916542.jpg
 
*** Perjantai ***
 
Katri on saanut paketin ystävältään.
"Sain jo kauan odottamani paketin salaiselta tilkkuystävältäni. Paketissa oli suklaata,rulla tikkauslankaa, erittäin kaunis konekirjottu kukkakuvio, kolmenlaista kangasta ja erilaisia nauhoja ja pitsiä. Lämpimät kiitokset sinulle. "
 
Teija on saanut paketin ystävältään.
 
"Alkuviikosta tuli Helsingistä kortti, joka sisälsi oikein arvokkaan neuvon: "Katso kukkaa, katso puuta, katso taivasta, täysikuuta. Mitäpä onneen voisi tarvita muuta?"
Tuon kun muistaisi...

Tänään sain paketin! Ja se on aivan ihana!!!! Sieltä löytyy vaikka mitä, kissakortti ja herkkuja ja tilkkuja ja  askartelua ja ääriviivatarroja ja kynttilöitä ja nauhoja ja kauneudenhoitoa ja 3d-enkelikirjakin!!!Ja se, mistä ilahduin oikein kovasti, hän muisti myös Viiviä ja Watsonia!!!!!!!! Ne tykkää saamistaan pienistä rapisevista hiiristä valtavasti!

Nyt mulla riittää pitkäksi aikaa ommeltavaa, kun käytän kaikki saamani
valmiiksi leikatut hexagon-tilkut. Mielenkiintoista on myös maistaa noita Rooibos-tee makuja, en ole
tainnut kuin kerran vasta juoda sellasta. Kaikki tuo oli vielä pakattu kauniin keltiseen laatikkoon."
923854.jpg
 
Vinkiksi toisillekkin, tässä on Teijan salainen ystävä ottanut paketin sisällöstä kuvan ja lähetti sitten kuvan minulle, että saan laittaa sen tänne sivuille. Joten jos vastaanottajalla ei ole mahdollisuutta laittaa kuvaa tänne niin lähettäjäkin voi kuvata pakettia jo kotonaan ja toimittaa kuvan minulle. Toki kuvien ottaminen on vapaaehtoista edelleenkin :)
 
Sirpa on saanut postia.
"Sain sty:ltä paketin jo keskiviikkona, mutta sain kuvattua sen vasta äsken. Sen takia kiitoskseni ja paketin esittely on viipynyt. Paketti tuli erittäin hyvään aikaan, kiireisen viikon keskelle. Sisältö ilahdutti ja se onkin ollut näkyvillä sohvalla keskiviikosta lähtien. Olen ohimennessäni voinut ihailla niin täysin onnistunutta sisältöä, ihan minulle. Puh kirjontakuvana, ihania perhosnauhoja, raikkaita kirjontalankoja (näitä sävyjä minulla ei ollutkaan), perhosnappeja, kaksi palaa juuri sellaisia kankaita, joista pidän ja kaiken kruununa ratkoja, jota olinkin toivonut unohtamatta Lastenklinikoiden kummien korttia. Kiitos sty!"
 
926554.jpg
 
Alli on saanut tekstiilikortin ystävältään pari viikkoa sitten.