Muutoksien tuulet puhaltavat täällä ja meidän perheellä on muutto uuteen kotiin edessä. Varsinainen muuttopäivä on varmaankin vasta syksyllä, mutta sitä ennen vietämme koko kesän tulevassa kodissamme (joka on nykyisin appivanhempieni talo). Joten laatikoita saa jo pakkailla ja tutkiskella kaappien sisältöjä ihmetellen ;)

Koska kesäkuukaudetkin olemme poissa kotoa ja kenties ilman tietokonettakin, niin uusia vaihtoja ei ole näkyvissä. Jos joku haluaa ruveta emännöimään tilkkuvaihtoja niin tottakai saa ruveta :) Laittakaa vaan tänne viestiä niin ohjailen osallistujia toiseen blogiin :)

Vaikka en nyt kesän aikana olekkaan kovin aktiivinen, niin luotan siihen että synttärivaihdot rullaavat eteenpäin itsestään. Ja siitä tulikin mieleeni että Pia odottelee vielä yhtä synttäripakettiaan. Muistattehan ilmoitella minulle tai sankarille itselleen jos tulee viivästyksiä pakettien lähettämiseen. Kurkin toki sähköpostiani kesälläkin ja koetan vastata viesteihin nopsasti :)

Toivottelen teille kaikille oikein mukavaa kesää ja palaan vaihtojuttuihin viimeistään syksyllä kunhan nettiyhteyskin muuttaa uuteen kotiin :)

Tilkkulaatikoiden keskeltä,

Elli