Tällä viikolla on taas postia odotettavissa :) Syyskuu onkin sitten virallisesti alkanut ja tässä kuussa pitää lähettää ystävälle ensimmäinen paketti (jos siis ei ole jo elokuun puolella pakettia lähettänyt).

Vinkkinä pakettien lähettäjille, että kannattaa kotona punnita pakettia tarkkaan. On harmillista  jos joutuu maksamaan seuraavaa hintaluokkaa vaan muutaman gramman takia. Eli kannattaa laittaa paketit niin täyteen kuin mahdollista, tai jättää joku tavara seuraavaan pakettiin jos paino on juuri rajalla. Postin kotisivuilla on taulukko josta löytyy hinnat ja painorajat.

Elli on saanut postikortin ystävältään. Kiitos!

**** Keskiviikko ****

Marjo on saanut paketin ystävältään, blogissa juttua siitä.

Marianne kertoi saaneensa postia.

Maarit on saanut postia.

**** Perjantai ****

Hiljan saama paketti:

"Postisetä toi eilen kortin, jonka mukaan postissa odotti isokokoinen kirje. Tänään haettuani se postista selvisi että se oli STY-ltä. Etsittyäni kamerani kaverini yritti jo avata pakettia mikä oli kauniisti pakattu. Mutta paketin sisältö ei onnistunu kuvata ilman kaveria. Hän kun onnelisena luuli että ne sydämet ovat hänelle ja yritti heti pölliä kun silmäni vaan välttivät. Kuvassa nyt sitten tämä kaveri yhdessä saamani ihanan paketin sisällön kanssa.

Kiitos ihanasta paketista! "

884518.jpg

884522.jpg

***********

Kangaskasan blogissa esitellään myöskin postissa tulleita aarteita.