Aivan viime viestissä unohdin että onhan tässä tänä vuonna tullut uusiakin tilkkuilijoita mukaan, joten kerron uudelleen synttärivaihdosta.

Vaihdon ideana on lähettää siis syntymäpäivälahja. Ilmoitat minulle jos haluat olla mukana ja saat sitten osoitteen ja ystäväsi syntymäpäivän tietoosi. Lähetät syntymäpäiväksi hänelle paketin, joka saa sisältää mitä vain tilkkuiluun/käsitöihin liittyvää. Lahjan arvo on noin 10e.

Vastaavasti saat sitten itse syntymäpäivänäsi lahjan joltakin vaihtoon osallistuneelta.

Vaihtoon voi osallistua yhdellä tai useammalla paketilla. Tänä vuonna on useat olleet mukana ainakin viidellä paketilla ;)

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 28.12.2008.

Eli siihen mennessä mukaan haluavat ilmoittavat minulle syntymäpäivänsä, postiosoitteen ja kuinka monella paketilla haluavat olla mukana (kuinka monelle ihmiselle haluaa lähettää paketin).

****

Ilmoittautumisen yhteydessä voisit kertoa pikkuisen tilkkuharrastuksestasi. Haluaisitko mielellään jotain tietyn värisiä/tyylisiä/kuviollisia kankaita, nappeja, nauhoja tai muuta. Tykkäätkö erityisesti vaikkapa aplikoinnista tai hexagonien tekemisestä. Keräätkö mahdollisesti jotain. Mahdolliset allergiat on myöskin hyvä kirjoittaa, sekä jos ei missään nimessä halua jotain, vaikkapa lisää nappeja.