Netissä on nyt loppukesästä alkanut jos jonkinlaisia vaihtoja ja Marianne jo kerkesi kysymään tilkkuvaihdostakin. Joten ajattelin nyt heti laittaa viestiä siitä :)

Ehkä nyt kesäloman jälkeen olisi paikallaan työpöydän ja kangaskaappien järjestely. Ainakin minulla olisi siivous paikallaan.. ;) Itse kultakin taitaa kaapeista ja laatikoista löytyä kankaita jotka odottavat jotain erityistä tilannetta tai ovat muuten vaan jääneet ajelehtimaan hyllyille. Ehkä niistä kankaanpaloista voisi nyt luopua ja laittaa kiertoon. Joten tässäpä seuraava tilkkuvaihto johon idean sain viime talvena teiltä tilkkuilijoilta:

************************************************************************

Litranen

*mitaksi etsi kaappien kätköistä litran kokoinen Minigrip-pussi (toki muunkin merkkiset pussit käyvät, jos ei pusseja löydy niin vaikkapa videokasetin kotelo, A5-kirjekuori, paksu kirja) ja sitten vaan kangaskaapille pussia täyttämään. Pussi on siis vain sitä varten että voisi jotenkin hahmottaa vaihtoon lähetettävien kankaiden määrää, kankaita ei siis tarvitse postittaa pussissa. Ideana on pakata litran muovipussi täyteen yllätyksiä tilkkuystävälle.

*Vaihto ei ole salainen, joten aivan omalla nimellään voi lähetellä lisäviestejä jos haluaa

*Viimeinen ilmoittautumispäivä on 21.8.

*Litraset laitetaan postiin syyskuun alussa, viimeistään 8.9.

Muutamia sääntöjä pussin sisällöstä

*pienimmät kangaspalat saavat olla 15x15 cm 

*suurimmat kangaspalat korkeintaan 50x50cm (kangaspalat saavat siis olla mitä vain näiden kahden mitan väliltä, eikä palojen tarvitse olla neliön muotoisia)

*kankaiden lisäksi pussiin saa laittaa pieniä ompelutarvikkeita (kuten vaikkapa ompelulankoja, nauhoja, nappeja..)

*Mikäli ystäväsi on ilmoittanut lomakkeessa harrastavansa tilkkukorttien tekemistä niin voit pakata litraseen melkein mitä vain, myöskin muita kuin varsinaisia puuvillaisia tilkkukankaita. Tilkkukortteihin kun näyttää kelpaavan koristeeksi melkein mikä vain :) Mikäli tilkkukorttien tekijöitä sattuu useampi niin materiaali litrasia vaihtavat kortteilijat keskenään, eli jaan osallistujat kahteen ryhmään.

Mukaan vaihtoon pääset kopioimalla ilmoittautumislomakkeen kysymykset sähköpostiisi ja lähettämällä lomakkeen täytettynä minulle osoitteeseen: [email protected]

*****************************************************************************************

Jännityksellä jäänkin sitten odottelemaan millaisia aarteita Litrasista paljastuu :)

Elli