Nyt on viimeinenkin salainen paketti löytänyt perille ja tämäkin vaihto on nyt lopussa. Kiitokset kaikille tilkkuilijoille osallistumisesta :)

Vaihtojen osalta aloitetaan nyt kesäloma. Kesän jälkeen mietitään taas uusia vaihtoja uudella innolla.

Kesällä onkin hyvää aikaa tehdä pikkuisia näperryshommia joita on helppo kuljetella mukana. Itse ajattelin mukana kuljetella yoyon teko tarvikkeita ja kuusikulmioita. Pitäähän tietenkin sateisten päivien varalle olla ompelukoneellekkin töitä, joten eiköhän joku projekti löydy kesällekkin ;)

Johtuneeko keväästä vai mistä kun siivousvietti nostelee päätään. Olen siivonnut kangasvarastojani ja sieltä on löytynyt vaikka mitä ihania aarteita.. Uusia ideoita putkahtelee tuon tuostakin ja melkein tuntuu siltä ettei kaikkea edes kerkeä toteuttamaan. Joten sitten onkin vain valinnan vaikeus mitä ideaa rupeaisi ensimmäisenä työstämään.

Oikein mukavaa kesää kaikille tilkkuilijoille ja kenties voisin haastaa teidät toisetkin penkomaan kangaskaappejanne :))

Elli

p.s. Kesällä on muutama synttärisankarikin, joten synttäririnkiin osallistuneet muistakaa lähettää paketit lomahulinan keskelläkin :)