Tällä kertaa Salaisia tilkkupaketteja on vaihdeltu paljon vähemmän kuin viime syksynä. Tällä kertaa vaihdossa on mukana 8 tilkkuilijaa. Nyt alkaa vaihdon viimeinen viikko ja toivon että kaikki lähettävät viimeiset pakettinsa alkuviikosta.

Ja tietenkin toivon että ilmoittelette minulle sähköpostilla tai kommentoimalla tänne, että olette saaneet postia :) Samoin jos joku jää ilman pakettia niin toivoisin että ilmoitatte minulle niin voidaan selvitellä asiaa.

Mukavaa kevään odotusta kaikille :)

 

******************

Irma on saanut paketin.

Teija on saanut postia.

"Ihastuttavia kankaita, ratkojan, ihanat "lintu"sakset jollaisia oon mielinyt jo kauan, nauhoja, nappeja...Kiitos Irmalle!"

Katja on saanut postia, blogissa juttua lähipäivinä.

Minä sain myöskin eilen postia. Kiitokset Irmalle keväisestä paketista :)) Paketista paljastui keväistä kukkakangasta, kukka- ja sammakkonappeja sekä kankaan väreihin sopivia kirjontalankoja. Kiitos oikein paljon, oli kyllä oikein mukava paketti ja tuli hyvä mielikin tietenkin kun sain positiivistä palautetta  vaihdon emännöinnistä :) -Elli

Jaana on saanut paketin jo viime viikolla.

"Tuhannet kiitokset viimeisestä Alicelle, edelleen ihanasta paketista. Digikamera on hajonnut joten kuvaa en voi laittaa, mutta siellä oli mm. itsetehty kankaalla päällystetty laatikko jonka sisällä posliinifiguuri, hieman kangasta, ihana lehti jossa on monipuolisesti tilkuista, ristipistoista ja vaikka mistä, suklaata... kiitos paljon!"

Pirjo on saanut paketin. Hän lähettelee kiitoksia salaiselle tilkkuystävälleen :)

Eija on saanut paketin.