Edellinen viikko oli melko hiljainen postien suhteen. Alkavasta viikosta sen sijaan on odotettavissa vilkkaampaa. Ainakin siinä mielessä että monta pakettia on jo matkalla ;) Pyytäisin vielä kertaalleen että ilmoitatte minulle sähköpostilla tai jätätte kommenttia tänne blogiin kun olette saaneet postia. Ei tarvitse heti kertoa paketin sisällöstä, riittää kyllä jos ilmoittaa vaan pikaisesti että on saanut postia. Ei sitten kenenkään lähettäjän tarvitsisi miettiä päiväkausia että mahtaakohan paketti olla hukassa vai missä.

Jännityksellä nyt kuitenkin odottelemme kenen postilaatikkoon yllätyksiä saapuu tällä viikolla :)

* Joulukalenteri vaihtolaisille on nyt ystävien tiedot jaettu ja jokainen saa päättää kertooko ystävälleen jo nyt itsestään, vai vasta joulukalenteri lähetyksessään. Eli ei ole pakko olla salaisena ja saa kysellä toiveita vaikka sähköpostilla :) Ilmoitatte minulle vaan sitten kun lähetätte ja vastaanotatte joulukalenterin, kuvia olisi kiva tietenkin taas nähdä. *

Teija on saanut paketin.

"Tänään tuli postissa taas yllätys! Aivan ihanaan paperiin kääritty
paketti, jossa oli valmiiksi leikattuja tilkkuja hexagoneja varten,
nauhoja, kimalleliimoja askarteluun, kissalehtiö ja kissakortteja!
Sty:ni osaa kyllä lähettää mukavia yllätyksiä!"

986554.jpg

Irma on saanut postia. Kuvassa olevat kangaspalaset ovat tuuman kokoisia. Niitä koristelemalla ja sommittelemalla saa aikaan taideteoksia :)

986555.jpg

Marianne on saanut postia.

Ulla on saanut postia.

****

Maarit on saanut postia.

Katja on saanut postia.

Kangaskasassakin on ollut postipäivä :)

*****

Marjo on saanut postia. Siitä lisää Neuliksen maailmaa-blogissa.

Katri on saanut postia ystävältään. Kiitokset sieltäkin suunnasta!

Salme on saanut postia.

" Olen ihan sanaton :) Sain todella ihanan paketin salaiselta tilkkuystävältäni! Paketissa oli ompeluaiheista kangasta, kukkasipuleita (näitä kukkasia minulla on ollut omalla pihallani joskus kauan sitten, moneen kertaan olen vuosien varrella miettinyt että mistä näitä ihania kukkia saisin ja tässä ne nyt ovat), Sunbonnet Sue-kirja (ja kuinka ihana kirja! tässä riittää  ihastelemista), lankaa, pieni kissa ja nameja. Kiitos paketista ystäväni!"

994666.jpg

Maarit on saanut postikortin.

Marianne on saanut paketin.