Tällä viikolla nyt ei hirmuisesti ole raportoitavaa paketeista. Ja muistutuksena vielä, että ensimmäinen paketti on pakko lähettää vasta syyskuussa, joten ei kannata huolestua jos ei nyt heti olekkaan saanut postia.

Johanna on saanut paketin ja tässä kuva ja viesti häneltä:

"Paketti oli painava ja mitä sieltä löytyikään! Toivomiani Quiltmakerlehtiä, uusia sekä vanhoja, kauniita kukka-aiheisia pikkukortteja, jouluisia puukuvioita, siemenkortti, jossa retiisinsiemeniä ja pieni itsetehty kukka! Lehdissä oli todella paljon kivoja malleja, jokunen kortti lähtee pian, kukka päätyy rintaneulaksi ja joulukuvioista tulee jääkaappimagneetteja. Kyllä heti on paljon ideoita! Suuret kiitokset Ystävälleni! Pelastit kyllä päiväni!!!"

848090.jpg

Toisillekkin tiedoksi että kamerakännyköillä voi lähettää kuvia myöskin sähköpostiosoitteeseen (multimedia viestinä). Johanna teki juuri niin ja siitä vasta itsekkin hoksasin asian :)

Postikortteja tai kirjeitä ovat saaneet myöskin Maarit, Pirjo, Ulla, Sari, Salme, Katja ja Päivi.

Tämän viestin kommentteihin voi myöskin jättää viestin jos on saanut jo postia. Ensiviikon maanantaina teen uuden viikkoviestin ja sitten ensiviikon saapuneet lähetykset lisäilen sinne.

* Theresia on saanut postia:

"hei!
minäkin sain tänää paketin joka oli yliihana joka sisälsi tilda narua jonka väri oli yllätys yllätys vaalenpunaista, tilda käsityö,ja puukuvia ja tildaa.ja kaikki oli niin kauniisti pakattu vaalenpunaiseen paperiin ja naruun. oli kiva sain sateiseen päivään pirestettä ja tekemistä aloitin jo ihan innoissaa tekemään tota tilda kuvaa."

* Teija on myöskin saanut tänään postia salaiselta ystävältä:

"Sain jo omalta STY:ni oikeaa postia! Ihana kirje jossa oli tilkkuja,
kynttilöitä, teetä, suklaata, lakua ja kissakorttikin!
En yhtään osannut vielä mitään odottaa."